Komentara: 1
Pregleda: 4720

U nedelju 3. kolo Vojvođanske treking lige

04.05.2016. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Železničko planinarski klub "Spartak" u nedelju, 8. maja, organizuje 3. kolo Vojvođanske treking lige. Učesnicima su na raspolaganju tri staze, dužine 15, 27 i 35 kilometara. Prijave učešća na licu mesta od 8 časova, a zajednički start je u 9,15 časova.
U nedelju 3. kolo Vojvođanske treking lige

Zajednički start  je u nedelju od 9,15 časova ispred doma Doma kulture MZ "Veliki Radanovac" (autobuska okretnica linije 4). Do startnog mesta učesnici mogu da dođu, iz pravca Subotice ka Paliću, na izlasku iz grada skretanje ulevo ka Velikom Radanovcu, na prvoj raskrsnici skrenuti desno i dalje se prati glavni asfaltni put (Peščarina ulica) sve do kraja do autobuske okretnice tj. Doma kulture, odnosno iz pravca Palića nakon izlaska iz naselja prvo skretanje desno.

Moguć je dolazak gradskim prevozom linijom 4 (Lifka - Radanovac) sa polaskom u 07,40 časova i 08,40 časova sa polazne stanice Lifka. Start učesnika je od 8,15 do 9,30 časova. Cilj se zatvara u 18 časova.

U nedelju 3. kolo Vojvođanske treking lige

Prijava za učešće na licu mesta je od 8 časova. Poželjna najava dolaska putem e-mail adrese suplaninari@gmail.com, pogotovo za grupne dolaske. Svaki učesnik plaća kotizaciju od 300 dinara i dobija mapu staze na A4 formatu u boji i učesnički karton u kom se vrši overa prolaska kroz kontrolne tačke.

Učesnicima Vojvođanske treking lige na raspolaganju su tri staze. Mala staza je dužine 15 kilometara, vremenski limit je 4,5 časa, srednja je dužine 27 kilometara (7 časova), dok je ona najduža 35 kilometara, a vremenski limit 9 časova.

U nedelju 3. kolo Vojvođanske treking lige

Svi koji uspešno savladaju stazu dobijaju diplomu i bedž. Pobednici na sve tri staze biće nagrađeni medaljama i prigodnim nagradama.

Više informacija možete da dobijete na sajtu ŽPK "Spartak", putem mejla suplaninari@gmail.com, odnosno telefonom 069/750-291 (Zoran).

U nedelju 3. kolo Vojvođanske treking lige

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4720

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

treking liga

treking

železničko planinarski klub spartak

vojvođanska treking liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.