Komentara: 8
Pregleda: 8315

Trojac pljačkao putnike na autoputu od Subotice do Niša

25.05.2015. u 18:45h
Izvor: Radio 021
Novosadska policija uhapsila je B. S. (27), N. N. (29) i K. S. (23) iz Kraljeva, zbog sumnje da su, na deonici autoputa od Subotice do Niša, počinili više od dvadeset teških krađa i razbojništava.
Trojac pljačkao putnike na autoputu od Subotice do Niša

Oni se terete da su, na području Subotice, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Inđije, Kragujevca, pljačkali građane koji su putovali kroz Republiku Srbiju. Pljačkali su, uglavnom, na parkinzima, u ranim jutarnjim satima, tako što su krali novac, mobilne telefone, laptopove i druge vredne stvari iz automobila i kamiona, dok su oštećeni spavali. Među oštećenima su građani iz Republike Srbije, ali i državljani Nemačke, Rusije, Češke, Slovačke, Bugarske, Turske.

Hapšenje je rezultat saradnje i zajedničkog operativnog rada novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Subotici, Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Smederevu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a posle saslušanja kod sudije za prethodni postupak, određen im je pritvor do 30 dana.

Izvor: Radio 021
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 8315
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.