Komentara: 12
Pregleda: 9701

Subotičani su "Hepi" - snimali svoju verziju spota za hit Farela Vilijamsa

22.03.2014. u 16:15h
Izvor: RTV Yueco
Stotinak Subotičana, različitih generacija, plesalo je danas na centralnom trgu skoro sat vremena uz planetarni hit Farela Vilijamsa “Hepi”, čime su se pridružili listi gradova koji će imati “svoju” verziju spota ovog hita, a kojim se promovišu na originalni način.
Subotičani su "Hepi" - snimali svoju verziju spota za hit Farela Vilijamsa

Organizator ovog događaja, na koji su građani pozivani uglavnom preko društvenih mreža, jeste “Pazl grupa” koja se bavi promocijom aktivizma kod mladih.

Nakon saradnje sa Daft Pankom kroz numeru Get laki i drugih hitova, Farel Vilijams “zarazio” je planetu novim hitom – Hepi. Osim toga, širom sveta građani mnogih gradova snimaju “svoje” verzije spota ovog planetarnog hita. Na tom spisku uskoro će se naći i Subotica.

Dok je stotinak Subotičana, starijih, mlađih, majki sa decom po lepom i sunčanom vremenu đuskalo na centralnom gradskom trgu, Subotička video produkcija “Plej video” snimala je ceo događaj, nakon čega sledi izrada promo spota, koji će uskoro imati premijeru u javnosti.

Subotičani su "Hepi" - snimali svoju verziju spota za hit Farela Vilijamsa

Organizator ovog događaja, na koji su građani pozivani uglavnom preko društvenih mreža, jeste “Pazl grupa” koja se bavi promocijom aktivizma kod mladih. Njihov predstavnik Nemanja Mutić izjavio je novinarima da je ideja nastala nakon što su sličnu promociju napravili gradovi poput Beograda, Kruševca i Sente, da je naišla na dobar prijem u javnosti, da je izazvala pozitivne reakcije i probudila energiju u ljudima.

Svetski fenomen promovisanja gradova na ovaj originalan način izveden je u svetskim metropolama kakve su Pariz, Šangaj, Berlin i Dubai. Premijera subotičkog spota očekuje se uskoro u javnosti.

Izvor: RTV Yueco
Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu Javno snimanje neformalnog promotivnog spota za Suboticu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 12
Pregleda: 9701

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.