Komentara: 11
Pregleda: 8557

Student krio marihuanu u rezervnom točku

08.12.2014. u 16:01h
Izvor: RTV City
Tokom jučerašnjeg dana carinici u saradnji sa graničnom policijom na prelazu Horgoš sprečili su jednog studenta da iz Srbije iznese nepuna 3 kilograma marihuane.
Student krio marihuanu u rezervnom točku

Na prelaz je oko podneva pristiglo vozilo marke „Volkswagen“, vranjskih registarskih oznaka kojim je, u pratnji još jednog muškarca, upravljao 25-godišnji student iz Srbije. Carinski službenici su, nakon izjave putnika da nemaju ništa da prijave za carinjenje, u saradnji sa kolegama iz policije, izvršili detaljan pregled vozila i prtljaga.

Uređajem za ispitivanje gustine materijala u rezervnom točku su utvrđene veće vrednosti od standardnih, nakon čega je ispušten vazduh iz točka. Usledio je jak biljni miris, koji podseća na marihuanu.Sumnje da se radi o opojnoj drogi potvrđene su kada su, nakon rasecanja gume, pronađena 3 paketa marihuane, zalepljena sa unutrašnje strane.

Da bi se utvrdila tačna količina krijumčarenog narkotika ceo rezervni točak je poslat na veštačenje u Novi Sad odakle je upravo stigla informacija da se radi o 2.903 grama marihuane. Marihuana i student koji je pokušao da je prokrijumčari su predati policiji u dalju nadležnost.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 8557
Povezane teme

granični prelaz horgoš

subotica droga

marihuana

krijumčarenje robe

pogranična policija

uprava carina

granični prelaz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.