Komentara: 3
Pregleda: 6708

Sprečen pokušaj krijumčarenja veće količine kafe

25.04.2016. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
Carinici sujuče na graničnom prelazu Horgoš sprečili krijumčarenje 8.600 kapsula kafe „Nespresso“, saopšteno je iz Uprave carina.
Sprečen pokušaj krijumčarenja veće količine kafe

Kafu su pokušali da prokrijumčare dvojica nemačkih državljana, koji su se na putu iz Nemačke ka Bugarskoj, u traci obeleženoj zelenim semaforom, što bi trebalo da znači da nemaju ništa da prijave za kontrolu, pojavili u popodnevnim satima.

Automobilom „Audi Q7“ bugarskih registarskih oznaka upravljao je nemački državljanin bugarskog porekla, po zanimanju prodavac kamina. On je prilikom susreta sa carinicima rekao, da on i njegov saputnik nemaju ništa sem ličnih stvari, mada je zadnje sedište bilo puno kartonskih kutija. Pošto je bilo očigledno da putnik ne govori istinu, automobil je detaljno pregledan i iz njega je izvađeno 8.600 kapsula „Nespresso“ kafe, za koju putnik nije imao nikakvu dokumentaciju, a očigledno ni nameru da je prijavi.

Neprijavljena roba je privremeno zadržana, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6708
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.