Komentara: 37
Pregleda: 8419

SBB pozvao sve manjine da kao i oni podrže Vučića

17.02.2017. u 22:25h
Izvor: Savez bačkih Bunjevaca (SBB)
Saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca (SBB) koje je potpisao njegov predsednik Mirko Bajić, prenosimo u nastavku u celosti.
SBB pozvao sve manjine da kao i oni podrže Vučića

Savez bačkih Bunjevaca, politička stranka koja zastupa interese bunjevačke nacionalne manjine u Republici Srbiji, podržava kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

Sigurni smo da  će Aleksandar Vučić, kao predsednik Republike Srbije, nastaviti da sprovodi politiku za koju je i do sada imao podršku bunjevačke nacionalne zajednice.

Savez bačkih bunjevaca ističe svoju podršku politici Srpske napredne stranke, jer ta politika garantuje stabilnost i ravnopravnost u ostvarivanju prava pripadnika nacionalnih manjina u Republici Srbiji.

Pozivamo sve političke stranke manjina, kao i sve pripadnike nacionalnih manjina u Republici Srbiji,  da podrže politiku razvoja i prosperiteta, i da daju svoj glas za izbor Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

// kraj saopštenja

Izvor: Savez bačkih Bunjevaca (SBB)
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 37
Pregleda: 8419
Povezane teme

mirko bajić

savez bačkih bunjevaca

Aleksandar Vučić

predsednički izbori

izbor za predsednika srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.