Komentara: 9
Pregleda: 2681

Saopštenje SBB-a

18.04.2012. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Juče je Mirko Bajić, nosilac liste Saveza bačkih Bunjevaca, u centru grada ukazao na problem koji je rezultat nebrige i nedomaćinskog odnosa lokalne vlasti. Reč je o zelenoj fontani – objektu koji je izgrađen još 1985 godine i koji je bio ponos grada.
Saopštenje SBB-a

Danas je to ruina pokrivena daskama i opasna po bezbednost građana. Mirko Bajić je izneo i podatke da je još pre pet godina nenamenski i bez odluka nadležnih organa, isplaćeno više od 12 miliona dinara za projekte navodnih garaža ispod zelene fontane.

Nema ni garaža ni novca, a ni odgovornosti za nenamensko trošenje novca iz budžeta. Za takvo stanje su krivi ovi koji gradom upravljaju poslednjih osam godina. Moglo bi se reći da dosledno sprovode onu narodnu .... da se uče na sopstvenim greškama... ali nažalost na našim leđima, jer posledice trpimo mi – građani.

Kada budemo u skupštini grada ispitaćemo sve okolnosti oko tih trasakcija, tražiti povrat sredstava i odgovornost za izvršioce plaćanja. Zelenu fontanu ćemo revitalizovati i urediti prostor centra grada, da ponovo oživi, dobije stari sjaj i bude prijatno mesto za šetnju, istakao je Mirko Bajić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2681
Povezane teme

savez bačkih bunjevaca

sbb

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.