Komentara: 0
Pregleda: 1956

Rukometaši Spartaka u neizvesnoj završnici poraženi od Dinama (19:18)

04.12.2016. u 13:12h
Izvor: Subotica.com
Derbi meč 13. kola Superlige za rukometaše odigran u Pančevu između Dinama i Spartaka pripao je domaćoj ekipi koja je bila spretnija i srećnija u samoj završnici meča.
Rukometaši Spartaka u neizvesnoj završnici poraženi od Dinama (19:18)

Utakmica u Pančevu bila je veoma borbena i do kraja neizvesna. Rukometaši Spartak Vojputa mogu da žale za propuštenom prilikom da odnesu bod iz Pančeva a uz malo sreće i oba. U poslednji minut ušlo se sa golom prednosti za Dinamo, ali i napadom Spartak Vojputa. Subotičani nisu uspeli da postignu gol i time je 20 sekundi pre kraja meč bio odlučen.

Minut pre kraja Dinamo sa sedam metara dolazi do prednosti, u sledešćem napadu Spartak je imao priku da ponovo poravna, ali domaći su bili spretniji, oduzeli loptu i otišli na 19:17. U poslednjim trenucima Spartak preko Đekića postavlja konačnih 19:18.

Subotičani mogu da žale za propuštenom šansom da osvoje bodove u Pančevu, međutim utakmicu moraju što pre zaboraviti jer već u sredu dočekuju Crvenu zvezdu (19 časova).

Dinamo - Spartak Vojput 19:18 (10:11)

Isključenja: Dinamo 6 min, Spartak Vojput 10 min.
Crveni karton: Radanović Branko (Dinamo) u 38. min.
Sedmerci: Dinamo: 2/2, Spartak Vojput: 2/0.

Dinamo: Žujović 4, Radovanović M., Ivošević, Bunjevčević 4, Radanović B., Terzić, Distol 1, Komlanov 3, Radulović, Radonjić 5, Barudžić, Panić, Krstevski, Radovanovićč, Banduka 2, Šaponjić.

Spartak Vojput: Kosović, Kojadinović, Bojanić 1, Đekić 2, Radović 6, Perović, Stevanović, Potpara 1, Medić, Delibašić, Petrović, Županjac 2, Jelić 5, Čupić, Rakocija 1, Abadžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1956
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.