Komentara: 1
Pregleda: 5447

Repertoar Narodnog pozorišta za maj

03.05.2016. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Na Sceni Jadran tokom maja održaće se 18 predstava, od koji su dva gostujućeg teatra. U ovom mesecu pozorišna publika biće u prilici da pogleda jednu premijeru i koncert.
Repertoar Narodnog pozorišta za maj

Mesec pozorišnih predstava na Sceni Jadran počinje već sutra, 4. maja predstavom Drame na mađarskom "AZ ÖLDÖKLÉS ISTENE", a već narednog dana sledi prvo gostovanje u mesecu - predstava "Čudovište" po po tekstu Branislave Ilić, a u režiji Predraga Štrbca.

Četvrtim izvođenjem Skerlićeve "Vrle Nove 2016" Drama na srpskom otvara mesec maj, dan kasnije sledi "Čudo u poskokovoj dragi". U nedelju i ponedeljak biće održana jpretpremijera, a zatim i premijera predstava Drame ma mađarskom "Eurpeana" koja će biti tilovana na srpski jezik.

Svoje 33. izvođenje imaće i predstava "Mister dolar" (Branislav Nušić), dok će "Idealan muž" biti izveden osmi put. Drugo gostovanje u maju biće predstava "Draga Jelana" u izvođenju bogradskog dramskog pozorišta, a po tekstu Ljudmile Razumovske.

Dvadesetčetvrtog dana maja na Sceni jadran biće održan sada već tradicionalni koncert "Ne spavaj mala moja". Za kraj aktuelnog meseca biće odigrana predstava "Sabrana dela gospoda boga".

U nastavku možete da pogledate kompletan majski repertoar.

Repertoar Narodnog pozorišta za maj

Cene ulaznica i radno vreme blagajne

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5447
Povezane teme

Narodno pozorište

scena jadran

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.