Komentara: 3
Pregleda: 12496

Prezentacija novog lutrijskog viznog programa za useljenje u SAD

22.09.2016. u 14:51h
Izvor: Subotica.com
Konzulat Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu održaće večeras u Gradskoj biblioteci prezentaciju novog lutrijskog viznog programa za useljenje u SAD.
Prezentacija novog lutrijskog viznog programa za useljenje u SAD

Predstavnici konzulata SAD-a, razgovaraće večeras od 20 časova sa posetiocima – zainteresovanim građanima, o pripremi za intervju za aktuelni viza program nazvan “DV-2017”, kao i o svim drugim konzularnim aktivnostima. U prezentaciji će učestvovati neposredno i američki konzul u Beogradu.

Inače, godišnji DV (Diversity Visa) lutrijski program za useljenje omogućava izdavanje 50.000 useljeničkih viza za stalni boravak, metodom slučajnog izbora, osobama koje ispunjavaju jednostavne ali striktne uslove programa, a koje su iz zemalja sa niskom stopom useljenja u SAD.

Ove godine prijavljivanje za "DV-2018" počeće u utorak, 4. oktobra 2016. u 18 časova, po lokalnom vremenu, i završiće se 7. novembra, takođe u 18 časova.

Podsećamo, svi zainteresovani mogu večeras u 20 časova, u subotičkoj Gradskoj biblioteci da dobiju bliže informacije neposredno u kontaktu sa američkim konzulom i njegovim saradnicima, a u međuvremenu više informacija možete potražiti na FB stranici Američkog konzulata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 12496
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.