Komentara: 0
Pregleda: 7017
Foto

Poznati polufinalisti 5. Letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

28.06.2016. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Uprkos hladnom, kišovitom i vetrovitom vremenu sinoć su odigrani svi mečevi četvrtfinala tradicionalnog letnjeg turnira na terenima SRC "Prvomajska". Među četiri najbolje ekipe plasirali su se Extra corn, SK "Milenijum", Prologis i 192. Polufinale se igra u sredu, a finale i meč za treće mesto u petak.
Poznati polufinalisti 5. Letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

Kako se sužava broj timova tako i dolazi do izražaja veći kvalitet fudbala, a samim time i neizvesnost je na nivou. Upravo tako bilo je u skoro svim mečevima četvrtfinala pa su dva završena posle penala, a jedan je rešen u poslednja dva minuta susreta.

U prvom meču večeri "policajci" su posle penala savladali Došlov company (1:1 / 5:4), zatim je Extra corn bio bolji od Arene 2:1 (gol za vođstvo postignut u poslednja dva minuta meča), Sportska kladionica "Milenijum" je takođe posle penala pobedila Cafe "Sicilija" (2:2 / 5:3), dok je najmanje neizvesnosti bilo u poslednjem meču četvrtfinala Prologis savladao Srne (5:2).

U polufinalu koje se igra u sredu sastaće se Extra corn - SK "Milenijum" (20h), odnosno Prologis - 192 (21h). Finale i meč za treće mеsto igraće se u petak. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Turnir organizuje JKP "Stadion" uz podršku Grada Subotice. Nagradni fond iznosi 150.000 din, a turnir je započelo dvanaest ekipa.

Izvor: Subotica.com
Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu Četvrtfinale Letnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7017
Povezane teme

prvomajska

jkp stadion subotica

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.