Komentara: 6
Pregleda: 7331

Pojačana kontrola čišćenja snega i leda

16.01.2017. u 15:13h
Izvor: Subotica.com
Komunalna policija i komunalna inspekcija obavljaće pojačan nadzor u vezi sa čišćenjem i uklanjanjem snega i leda sa trotoara, prilaza stambenim zgradama, ispred stambenih i poslovnih objekata.
Pojačana kontrola čišćenja snega i leda

U saopštenju Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove Gradske uprave Subotica navodi se da će komunalna policija i komunalna inspekcija obavljati pojačan nadzor u vezi sa čišćenjem i uklanjanjem snega i leda sa trotoara, prilaza stambenim zgradama, ispred stambenih i poslovnih objekata, što je i obaveza vlasnika ili korisnika objekata.

- Neizvršavanje ove obaveze povlači za sobom prekršajnu odgovornost u skladu sa Odlukom o čišćenju i uklanjanju snega i leda na teritoriji grada Subotice, stoji na kraju saopštenja.

Ukoliko se ova odluka ne poštuje predviđene su novčane kazne, od 1000 do 3000 hiljade dinara za fizička i od 5 do 50 hiljada dinara za pravna lica. Vlasnici objekata imaju mogućnost da ispred lokalna pospu, industrijku so, pepeo, piljevinu ili pesak, odnosno da sa lopatom uklone sav sneg.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 7331
Povezane teme

čišćenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.