Komentara: 6
Pregleda: 5864

Počelo uklanjanje nedovršene naplatne rampe sa auto-puta

28.11.2015. u 19:55h
Izvor: RTV Yueco
Radnici kompanije “Vojput” počeli su posao uklanjanja nedovršene naplatne rapme na desetom kilometru auto-puta Horgoš-Beograd. U narednih mesec dana trajaće radovi, a vozila će se preusmeravati na suprotnu traku. Zimska služba ove kompanije startovala je sa radom 15. novembra, a za sada još nije bilo potrebe za intervencijama.
Počelo uklanjanje nedovršene naplatne rampe sa auto-puta

Završetkom leve trake auto-puta Horgoš – Beograd u smeri ka granici nalaziili su se betonski elementi buduće naplatne rampe. Međutim, radovi na ovoj lokaciji nisu nastavljeni, niti je uspostavljena naplatna rampa, a ova lokacija na desetom kilometru auto-puta služila je kao podsetnik vozačima da uspore jer uskoro stižu na granicu. Sve do danas, kada su počeli radovi na uklanjanju ove nedovršenje rampe.

Zimska služba ove kompanije počela je zvanično sa radom 15. novembra. U njihovoj odgovornosti su državni putevi na području severne i zapadne Bačke i severnog Banata. Punktovi ove službe u Subotici, Bačkoj Topoli, Senti, Novom Kneževcu i Kikindi, kao i u bazi na auto-putu, snabdeveni su dovoljnim količinama repromaterijala, potrebnom mehanizacijom i ljudstvom.

U prvih 15-ak dana nove sezone zimska služba nije imala potrebe za intervencijama pošto sneg koji je padao prethodnih dana nije iziskivao posipanje i eventualno čišćenje saobraćajnica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 5864
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.