Komentara: 7
Pregleda: 5893

Počeli „VII dani svinja – stari recepti i jela“

28.11.2014. u 16:10h
Izvor: RTV City
Na Velikoj terasi otvorena je manifestacija „VII dani svinja – stari recepti i jela“ koju organizuje Udruženje za uzgoj svinja rase mangulica Vojvodine“.
Počeli „VII dani svinja – stari recepti i jela“

Tokom vikenda, posetioci će imati priliku da po povoljnim cenama kupe meso i mesne prerađevine od svinjskog mesa, sa akcentom na hranu proizvedenu od mesa svinje mangulice i podolskog govečeta. U ponudi su i slatkiši, vino, rakija, i rukotvorine.

Iako je hladno, naši sugrađani došli su na Palić da posete manifestaciju. Ovo je sedma godina kako se organizuju Dani svinje, a prvi put na Paliću. Učešće je uzelo dvadesetak izlagača koji su izneli svoje proizvode na prodajna mesta postavljena na Velikoj terasi.

Preduzeće „Pro mes“ iz Bečeja na Danima svinje učestvuje od samog početka njihovog organizovanja. Bave se proizvodnjom mesnih prerađevina i proizvoda od mesa, iz koje proizilazi bogat asortiman ponude.

U sklopu sedmih dana svinje u restoranu Fogado sutra će biti organizovana svečana večera u okviru koje će biti poslužen švedski sto, neograničeno piće, a za dobru atmosferu biće zadužen subotički bend Darido. Cena večere je 1.300 dinara.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 5893
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.