Komentara: 3
Pregleda: 3257

Počela prodaja sezonskih karti za fudbalske mečeve Spartaka

15.07.2015. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Nova fudbalska sezona u Super ligi počinje u subotu od 17 časova, a u prvom kolu Spartak je domaćin novom superligašu ekipi "Radnik" iz Surdulice. U susret novoj sezoni počela je i prodaja sezonskih karata za sve utakmice koje subotički superligaš igra na Gradskom stadionu.
Počela prodaja sezonskih karti za fudbalske mečeve Spartaka

Prodaja sezonskih i polusezonskih paketa ulaznica počela je u ponedeljak u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova "Dudova šuma"), a prodavaće se svaki radni dan od 9 do 15 časova. Najpovoljnija je kupovina sezonskih ulaznica koji su podeljene u dva paketa - navijački (fan) i porodični.

Navijački paket košta za čitavu sezonu (15 utakmica + kup takmičenje) iznosi 1.500 dinara čime se ujedno postaje i član Kluba navijača FK "Spartak". Sa ovom kartom vlasnici dobijaju određene popuste kod sponzora kluba.

Porodični paket košta 2.500 dinara za celu sezonu (15 mečeva - istok / zapad) a 1.500 dinara za polusezonu. Po rečima rukovodstva kluba ovaj paket je najpovoljnija varijanta jer sa njim cela porodica (dvoje odraslih i deca) ima obezbeđen ulaz.

Dnevne ulaznice koje će se prodavati na biletarnici stadiona i po potrebi u prostorijama Kluba i ove sezone ostaju nepromenjene pa tako za zapad će koštati 300 din, Istok 250 din, sever (marinci) i jug (gostujući navijači) 200 din.

Dnevne VIP (loža) propusnice iznose 2.000 dinara, dok su sezonske 15.000 dinara, odnosno 1.000 dinara po meču kupljene u sezonskom paketu.

U dogovoru FK "Spartak" i JKP "Stadion" koje se brine o Gradskom stadionu odlučeno je da se i ove sezone utakmice u kojima u Suboticu dolaze Partizan i Crvena zvezda budu uvećane za sve tribine sem one na kojoj borave domaći navijači (sever). Po tom cenovniku karte će koštati: zapad 400 din, istok 350 din, jug 350 din i sever 200 din. Za utakmice sa Partizanom i Crvenom zvezdom u prodaji će biti i dečija ulaznica koja košta 100 din.

Sezonske karte za sever (tribina domačih navijača) iznosi 1.000 din, za istok 1.500 dinara, dok je za zapad 2.500 dinara. Od ove sezone deca do 14 godina, odnosno svi učenici osnovnih škola, ponovo imaju besplatan ulaz.

Više informacija o prodaji ulaznica na broju telefona 024/552-800.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3257

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

gradski stadion

prodaja ulaznica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.