Komentara: 0
Pregleda: 5780

Plivači Spartaka kadetski vicešampioni Srbije

02.08.2016. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Od petka do nedelje u Beogradu je održano Prvenstvo Srbije u plivanju za pionire i kadete na kojem je nastupio i PK "Spartak", te svojim rezultatima osvojio ekipnu srebrnu medalju.
Plivači Spartaka kadetski vicešampioni Srbije

Najznačajnije takmičenje u ovoj godini za mlađe takmičarske kategorije. održano je u organizaciji Plivačkog saveza Srbije. Prvenstvo za kadete (12-14 godina) je održano u petak i subotu, dok su se pioniri (11-13 godina) nadmetali u nedelju. Na oba takmičenja plivači Spartaka su zabeležili zapažene rezultate.

Na takmičenju za kadete nastupilo je 36 klubova sa 240 takmičara. U ovako izuzetno jakoj konkurenciji plivači Spartaka su osvojili ukupno 6 medalja, četiri u individualnoj konkurenciji i dve u štafetama i zasluženo poneli epitet vicešampiona Srbije.

Osvajači medalja su Andor Gencel (zlatna na 100m leđno i bronzana na 100m slobodno), Nikola Koltin (srebrna na 200m mešovito i bronzana na 100m prsno), srebrna za štafetu 4x50 mešovito (Andor Gencel, Nikola Koltin, Lazar Timarac i Dominik Kekenj) i bronzana za štafetu 4x50 slobodno (Nikola Koltin, Marko Barši, Lazar Timarac i Andor Gencel)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5780
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.