Komentara: 0
Pregleda: 3751

Peti Sajam privrede u Subotici

29.07.2011. u 19:03h
Izvor: RTV City
Peti Sajam privrede u Subotici
Danas je održama press konferencija povodom najave petog međunarodnog i regionalnog sajma privrede u Subotici koji će se održati između 24. i 27. avgusta u Hali sportova.

Organizatori sajma su JKP “Subotičke pijace”, grad Subotica kao pokrovitelj i regionalna privredna komora. U organizaciji su pomgli generalni konzulat Republike Hrvatske, zatim abasada Mađarske kao i preduzeće “Macline” iz Segedina.

Svi koji su učestvovali u organizaciji sajma složili su se da je razvoj privredne saradnje u regionu osnovni cilj sajma, stvaranje poslovnih veza je suština dolaska kompanija na sajam, rečeno je da inostrane firme na ovakvim skupovima traže zastupnike što je prilika da se smanji nezaposlenost.

Svim posetiocima sajma biće omogućen besplatan ulaz i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada toplovodni kotao za centralno grejanje.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3751
Povezane teme

hala sportova

subotičke pijace

subotička hala sportova

bela bodrogi

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.