Komentara: 20
Pregleda: 54919

Otvorena "Fabrika zabave" za decu

21.05.2016. u 13:35h
Izvor: Subotica.com
U atriumu hotela "Galleria" otvorena je "Fabrika zabave", najsavremenija igraonica u gradu za mališane svih uzrasta.
Otvorena "Fabrika zabave" za decu

U ambijentu kao iz dečje mašte, na oko dve stotine kvadratnih metara, smešteni su „bebi“ kutak za najmlađe do tri godine, opremljen „soft“ igračkama da ne mogu da se povrede, trambolina, lijane, loptice, tobogani, mekane klackalice, vodeni krevet, ringišpil „kokosova palma“, a nisu izostali ni „X-box“-ovi, „Play Station“ i druga elektronika i tehnika koja zanima malo stariju decu. 

- Naša ideja je pažljivo planirana mesecima, želeli smo da mališanima u našem gradu pružimo nešto novo, kao i da im do tančina ugodimo, te su u celom projektu do najsitnijih detalja učestvovala i deca svih izrasta – ističe Isidora Čolić. - Ambijent je osmišljen sa puno ljubavi zahvaljujući predivnim arhitekticama iz „Studija Vukelić“ iz Beograda ideja „Fabrike“ je zaživela. Prostor je uređen po najvišim standardima, svaki detalj, od igračaka do detalja, pažljivo je biran i uklapan u celinu.

Otvorena "Fabrika zabave" za decu

Otvorena "Fabrika zabave" za decu

Ono što je najvažnije je da je igraonica potpuno bezbedna i prilagođena deci, a sve igračke i oprema imaju sertifikate o kvalitetu. O mališanima će u svakom trenutku brinuti osam devojaka, koje su prošle profesionalnu obuku.

- Želeli smo da napravimo mesto gde će deca uživati i odlično se zabavljati, gde njihovi roditelji mogu da ih ostave i bez brige obave svoje obaveze. Naravno, ukoliko žele i oni da se opuste, na raspolaganju im je naš kafe – dodaje Isidora. - Planiramo brojne aktivnosti, želimo da negujemo kreativne strane mališana, ali bez zakazivanja i najavljivanja termina, odnosno deca će uvek moći da se pridruže nekoj od radionica.

Otvorena "Fabrika zabave" za decu

Otvorena "Fabrika zabave" za decu

„Fabrika zabave“ će raditi svakog dana od 10 do 20 časova, a za razliku od ostalih, neće se zatvarati za vreme dečjeg rođendana. Sat vremena igranja košta 200 dinara, a organizacija rođendana obavlja se individualnim dogovorom, u skladu sa željama i afinitetima mališana, kako bi to zaista bio dan koji se pamti. Fotografije sa svečano otvaranja igraonice možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave'' Svečano otvaranje dečje igraonice - ''Fabrika zabave''
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 54919
Povezane teme

igraonica za decu

fabrika zabave

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.