Komentara: 8
Pregleda: 4241

Otvaranje letnje sezone na Paliću

22.06.2012. u 14:12h
Izvor: Park Palić
Letnja sezona na Paliću zvanično će biti otvorena u subotu 23. juna, na peščanoj plaži i Vikend naselju. Ovom prilikom održaće se turnir u rukometu na pesku, koji će se prvi put predstaviti na Paliću, zatim turnir u odbojci na pesku, prezentacija škole jedrenja Windsurf kao i nove sportske aktivnosti na vodi – Stand up pedalling. U okviru sportskih aktivnosti na ovaj dan, iz aviona će se spustiti i padobranci.
Otvaranje letnje sezone na Paliću

Na ovaj dan počinje sa radom i termalni bazen na Paliću koji će raditi do 31. avgusta svakog dana od 9 do 19h. Cena ulaznice na bazen je 300 dinara dok penzioneri imaju sniženu cenu od 150 dinara. 

Ovu sezonu obeležiće preko 30 manifestacija i događaja na Paliću, kao što su Klincijade, Dani piva, razne muzičke i filmske večeri, obeležavanje stogodišnjice secesije na Paliću, likovne i umetničke kolonije, sportski turniri, gastronomske manifestacije…

Pozivamo sve Subotičane i goste Palića da obiđu i nove objekte koji su ove godine izdati u zakup: restoran Fontana, bivši klub Del Lago, Delikates na ulasku u Muški štrand, Vila Lujza koji će upotpuniti ugostiteljsku ponudu Palića.

Izvor: Park Palić
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4241
Povezane teme

jezero palić

Park Palić

turizam na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.