Komentara: 3
Pregleda: 6808

Održano Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći

30.05.2016. u 18:08h
Izvor: subotica.rs
Gradska organizacija Crvenog krsta Subotica je, 27. i 28. maja, bila domaćin Pokrajinskog takmičenja u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda, oboljenja i stanja, koje svake godine organizuje Crveni krst Vojvodine.
Održano Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći

U kategoriji omladine, četiri prvoplasirane ekipe kvalifikovale su se na državo takmičenje: Novi Sad, Ruma, Sombor i Subotica.

U kategoriji podmlatka, takođe su četiri prvoplasirane ekipe stekle pravo učešća na državnom takmičenju: Pančevo, Kovin, Zrenjanin i Sombor. Ekipa podmlatka Crvenog krsta Subotica zauzela je šesto mesto.

U kategoriji realističkog prikaza povreda, oboljenja i stanja, tri ekipe plasirale su se na državno takmičenje: Sombor, Ruma i Kovin.

Održano Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći

U realizaciji takmičenja učestvovalo je oko 300 volontera Crvenog krsta Subotica, a bile su angažovane i brojne organizacije i ustanove iz našeg grada. Organizaciju takmičenja podržala je i lokalna samouprava.

Manifestaciju je otvorio Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Skupu su se obratili i predsednik Crvenog krsta Srbije, prof. dr Dragan Radovanović, i Lidija Ric Rihter, sekretar Crvenog krsta Vojvodine.

Izvor: subotica.rs
Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja Takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6808
Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.