Komentara: 0
Pregleda: 2659

Održan međunarodni karate Kup "Trofej Subotice"

27.04.2015. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Karate kluba "Palić" u nedelju u Bačkim Vinogradima održan je Međunarodni Karate kup "Trofej Subotice - III SHINNENDA Karate kup".
Održan međunarodni karate Kup "Trofej Subotice"

Na međunarodnom Kupu učestvovali su takmičari iz Rumunije, Mađarske i Srbije, ukupno 20 timova iz 16 klubova, uz prisustvo preko dve stotine takmičara.

U ukupnom generalnom  plasmanu prvo mesto osvojio je Karate klub  "BPS" - Potisje - Ada, drugo mesto je pripalo Karate klubu "Palić ", dok je 3. bio Karate klub "Bečej".

Pokrovitelji  sada već tradcionalnog turnira bili su Grad Subotica i Karate federacija Vojvodine, a održavanje su pomogli i podržali Šotokan karate savez Srbije i GKF HACHI-O-KAI BUDO Federacija Srbije.

U nastavku takmičenja karatiste Palića očekuje Evropski karate Kup u Mađarskoj, zatim 15. Jubilarni Međunarodni karate Kup "Trofej Bačke Topole 2015".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2659
Povezane teme

karate

karate klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.