Komentara: 3
Pregleda: 5715

Održan godišnji koncert KC "Arija"

22.03.2016. u 00:32h
Izvor: Subotica.com
Održan godišnji koncert KC "Arija"

U Dečjem pozorištu sinoć je održan četvrti po redu godišnji koncert Kulturnog centra "Arija" pod nazivom "Misli lete". Ove godine ansambl se bavio temom stalnih useljavanja i iseljavanja iz Subotice. Njihova poruka je bila da bi naš grad bio napredniji i uspešniji da su svi narodi koji žive tu ujedinili svoja znanja, mogućnosti i temperamente.

Kako je rečeno, ovo nije bio običan folklorni koncert, u našem gradu pojavio se novi žanr koji su oni nazvali "folklorni teatar".

Igrači su pored svojih plesnih i vokalnih pokazali i svoje glumačke sposobnosti. Publici koja je sinoć imala priliku da ih gleda ovaj spoj folklora i teatra veoma se dopao, te su pozdravili učesnike velikim aplauzom u nadi da će ovakvih koncerata biti još i da će oni postati tradicija ovog kulturnog centra.

Izvor: Subotica.com
Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete" Godišnji koncert KC Arija pod nazivom "Misli lete"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5715
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.