Komentara: 1
Pregleda: 2305

Odbojkašice Spartaka poražene od Vizure (0:3)

07.12.2016. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem meču 8. kola Superlige odbojkašice Spartaka poražene su na svom terenu od Vizure sa 3:0. Narednog vikenda Subotičanke će gostovati u Pančevu.
Odbojkašice Spartaka poražene od Vizure (0:3)

Agonija "golubica" se nastavlja. Iznenađenja u Subotici nije bilo, Spartak nije bio favorit, ali nije ni namučio Beograđanke. Meč u Hali sportova imao je blagu rezultatsku neizvesnost samo u drugom setu, ali Vizura je i taj deo igre dobila bez većih problema.

Uvodnih desetak minuta meča nije nagoveštavalo konačni epilog i ubedljivih 3:0 za gošće. Odlično je počeo Spartak i u prvom setu poveo sa 8:2, ali Beograđanke su se brzo konsolidovale i ne samo sustigle nego i prestigle "golubice". Najbolju partiju gošće su pružile su samoj završnici prvog seta koju su na kraju bez većeg uzbuđenja i dobili.

Dobru igru iz prvog seta Vizura je nastavila i u drugom. Gošće su od prvog do poslednjeg poena gospodarile terenom i kontrolisale rezultat, iako su domaće na kratko uspele malo da unesu uzbuđenja u samoj završnici seta.

Sličan scenario preneo se na treći set, uz izuzetak što su se golubice "predale" sredinom, ispostavilo se odlučujućeg seta, i omogućile Beograđankama da samouvereno završe set i dobiju meč za maksimalnih 3:0.

Spartak - Vizura 0:3 (17:25, 21:25, 16:25)

Najefikasnija u redovima Spartaka bila je Rajlić sa 14 poena, Bogdanović je upisala 9, dok je Jović stala na 8. Kod gošći najznačajniji poenterski doprinos dala je Lozo sa 13 poena, Kocić je obezbedila 10, dok je Lazović završila meč sa 9.

Ovo je sada već peti poraz u nizu, negativan trend kakav se ne pamti u ovom subotičkom kolektivu, a koji je gurnuo "golubice" na poziciju broj 8, na polovini ligaškog dela. U narednom kolu Subotičanke će biti gost Dinamu u Pančevu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2305
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.