Komentara: 0
Pregleda: 4143

Odbojkaši Spartaka večeras za prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije

02.11.2016. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Meč osmine finala odbojkaškog Kupa Srbije u kojem MOK "Spartak" dočekuje OK "Novi Pazar" igra se večeras od 19 časova u subotičkoj Hali sportova.
Odbojkaši Spartaka večeras za prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije

Mladi subotički odbojkaši pokušaće večeras da iznenade iskusnog superligaša Novi Pazar koji će kao favorit (na papiru) gostovati u Subotici u meču osmine finala Kupa Srbije.

Pazarci igraju duži niz godina u superligaškom rangu, imaju iskusnu i kompaktnu ekipu, dobro su organizovani klub u svakom smislu, ali sa druge strane mlada ekipa Spartaka ima energičan tim, željan dokazivanja, koja ima odličan start sezone  sa tri pobede u isto toliko kola, pa postoji određena doza optimizma da je iznenađenje moguće.

Odbojkaši Spartaka se takmiče u Prvoj ligi, autoritativno su osvojili vojvođanski kup i time obezbedili direktan plasman u Kup Srbije gde su voljom žreba dobili Novi Pazar.

Duel osmine finala Kupa Srbije između Spartaka i Novog Pazar igra se večeras u Hali sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan. Iz MOK "Spartak" pozvali su subotičku publiku da pruži podršku mladoj ekipi sa severa Bačke, a oni će im sigurno vratiti zalaganjem i požrtvovanošću na terenu.

U prvom meču 1/8 finala nacionalnog Kupa Crvena zvezda je savladala jedinstvo sa 3:1, dok pored duela u Subotici igraće se i mečevi između ekipa Pirot – Radnički (Kragujevac), Kosovska Mitrovica – Niš, Klek Srbijašume – Partizan, Futog – Spartak (Ljig), Borac (Starčevo) – Vojvodina NS seme, Mladi radnik – Ribnica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4143
Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.