Komentara: 0
Pregleda: 1732

Odbojkaši Spartaka rutinski protiv Bavaništa

19.03.2016. u 15:50h
Izvor: Subotica.com
U Hali sportova u Subotici sinoć je odigran meč 19. kola Prve lige Srbije za odbojkaše u kojem je Spartak dočekao i ubedljivo savladao ekipu iz Bavaništa sa 3:0. U narednom kolu plavo-beli iz Subotice gostuju u Jagodini.
Odbojkaši Spartaka rutinski protiv Bavaništa

Odbojkaši Spartaka došli su do nove, osme pobede u nizu posle ubedljive igre protiv pretposlednje ekipe Prve lige Srbije, ekipe Baništa. Bio je ovo meč u kojem su domaći dominirali od prvog poena, nisu dozvoljavali niti jednog momenta da se gosti ponadaju da mogu da promene unapred očekivani ishod u ovom duelu.

Sva tri seta su dobijena vrlo lako, ali malobrojna publika mogla je da vidi dosta atraktivnih poena i akcija, pre svega u izvedbi domaće ekipe. U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Dodić sa 12 poena, dva manje je postigao Lozić, po devet su postigli Tumbas, Eremić i Jungić, a Janačkov je postigao 8.

Spartak – Bavanište 3:0 (25:13, 25:7, 25:11)

Meč u maloj sali Hale sportova posmatralo je stotinjak gledalaca. U narednom kolu Spartak gostuje u Jagodini. Do kraja prevenstva ostalo je da se odigraju još tri kola, a ekipa Igora Žakića trenutno drži poziciju broj 2 koja vodi u baraž za povratak u Superligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1732
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.