Komentara: 0
Pregleda: 2163

Odbojkaši Spartaka poraženi od VA 014 (0:3)

18.01.2015. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka poraženi su juče od ekipe VA 014 sa maksimalnih 3:0. Gosti iz Valjeva su bili bolji rival u većem delu meča i zasluženos su slavili u Subotici. Ovo je Spartakov peti poraz u sedam pobeda. U narednom kolu subotička ekipa gostuje u Kleku.
Odbojkaši Spartaka poraženi od VA 014 (0:3)

U meču 12. kola, premijernom ove godine pred domaćom publikom, Spartak je juče tokom poslepodneva ugostio ekipu koja je do tada imala identičan bilans uspešnosti, a koja je na žalost ljubitelja odbojke u Subotici svoj bilans popravila i potisnula Spartak jednu poziciju niže na tabeli Prve lige Srbije.

Bolje otvaranje meča imali su gosti koji su već u prvom delu meča počeli da akumuliraju solidnu prednost koju su u nastavku seta održavali do samog kraja.

Drugi set je počeo značajno bolje za Spartak. Veći deo tog dela meča protekao je u blagoj rezultatskoj prednosti subotičke ekipe, ali sam finiš je ipak pripao gostima koji su pri rezultatu 22:18 uspeli ne samo da preokrenu, nego i da u uzbudljivoj završnici dobiju set na razliku.

Uzbudljiv i ravnopravan treći set bio je samo do prve trećine tog seta. Spartak je u tom segmentu nagoveštavao da bi mogao da ponovi igru iz drugog seta i da možda promeni tok meča, ali gosti tada dodaju gas, napadaju maksimalno angažovano i igraju odlično u polju, što je odvelo Spartak u rezultatsku krizu koja je trajala dugih 10 poena, nakon koji je bilo i više nego očigledno da Spartaku u ovom meču više nema povratka.

Spartak  VA 014 0:3 (21:25, 25:27, 16:25)

Posle ovog poraza MOK "Spartak" ostaje na 19 poena i odlazi na 6. mesto tebele Prve lige Srbije. U narednom kolu subotička ekipa gostuje ekipi Klek Srbijašume koja je trenutno drugoplasirana ekipa lige, ali koja je u ovom kolu poražena od ekipe iz donjeg dela tabele. Da li će i Spartak uspeti da iznenadi odličnu ekipu iz Kleka - saznaćemo naredne subote.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2163
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.