Komentara: 0
Pregleda: 6857

Obnovljene svlačionice u OŠ Jovan Mikić

16.12.2011. u 00:34h
Izvor: SuMedija
Obnovljene svlačionice u OŠ Jovan Mikić

Nakon što su proletos Resor za sport i omladinu Grada Subotica i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu uložili ukupno 1,9 miliona dinara u rekonstrukciju same sale, Mlekara Subotica je školi donirala 1,2 miliona dinara koji su iskorišćeni za obnovu svlačionica, električnih i vodovodnih instalacija i nabavku prateće opreme.

Rekonstrukcija fiskulturne sale u Osnovnoj školi Jovan Mikić je kompletirana. Nakon što su proletos Resor za sport i omladinu Grada Subotica i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu uložili ukupno 1,9 miliona dinara u rekonstrukciju same sale, Mlekara Subotica je školi donirala 1,2 miliona dinara koji su iskorišćeni za obnovu svlačionica, električnih i vodovodnih instalacija i nabavku prateće opreme. Sada 725 učenika ove škole ima na raspolaganju jednu od najsavremenijih fiskulturnih sala i odlične uslove za razvoj fizičkih aktivnosti, rečeno je na svečnosti upriličenoj povodom završetka radova.

Direktorka škole Etuška Juhas donatorima je uručila zahvalnice u vidu likovnih radova učenika škole, kao znak zahvalnosti 725 učenika na svemu što su učinili na rekonstrukciji fiskulturne sale i pratećih objekata.

Ovim je ulepšan boravak učenika u školi, i nadam se da će ih to motivisati za dalji marljiv i još kvalitetniji rad, po kojem smo i do sada bili poznati - rekla je direktorka Juhas.

Donacija Mlekare Subotica u visini od 1,2 miliona dinara predstavlja početak akcije ove kompanije “Mali poklon za velika dela” u sklopu koje će, kako je istakao generalni direktor ovog preduzeća Milan Grujić, svake godine biti odvojen deo prihoda preduzeća i usmeren na projekte ustanova za decu predškolskog i školskog uzrasta.

Na osnovu broja učenika, sportskih i drugih uspeha koji oni postižu, menadžment naše kompanije je odlučio da ove godine ta sredstva budu donirana Osnovnoj školi Jovan Mikić. Renovirane su svlačionice, hodnici, postavljena sva potrebna oprema, nove pločice, urađeni novi toaleti, tuš kabine, vodovodne i električne instalacije, kako bi ta deca imala dobar standard obrazovanja. Time naša kompanija toj deci obezbeđuje zdrav pogled na svet – istakao je Grujić.

Renoviranje svlačionice i pratećih objekata i opreme, nastavak je rekonstrukcije fiskulturne sale u ovoj školi. Proteklog proleća, resor za sport i omladinu je obezbedio 1,2 miliona dinara, a Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu 700.000 dinara kako bi bila obnovljena sama sala, koja je otvorena za dan škole. Član Gradskog veća za sport, omladinu i turizam Nemanja Simović istakao je da je veoma važno da su napori na obnavljanju sportske infrastrukture u gradu podržani od uspešnih subotičkih kompanija, a sve u cilju lepšeg detinjstva i kvalitetnijeg obrazovanja.

Mi smo u protekle četiri godine učini značajne pomak na razvoju sportske infrastrukture u gradu, a sve to ide mnogo lakše uz pomoć onih privrednih subjekata koji su u mogućnosti da nas podrže u tim naporima. Nakon što smo uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za spoert uložili značajna sredstva u obnovu sale, rukovodstvo nam je sugerisalo da su i svlačionice “zrele” za obnovu. Ja sam zahvalan Mlekari Subotica na tome što je prepoznala tu potrebu i samim tim još jednom u praksi dokazala moju tvrdnju da su istinski prijatelji subotičkog sporta i omladine – zaključio je Simović.

 

sala jovan mikic pre

 

sala jovan mikic posle

 

sala jovan mikic

 

sala jovan mikic

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6857
Povezane teme

mlekara subotica

osnovna škola jovan mikić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.