Komentara: 13
Pregleda: 15061

Obijena poslastičarnica "Mignon"

01.12.2016. u 18:25h
Izvor: Blic
Poslatičarnica “Mignon”, jedna od omiljenih poslastičarnica Subotičana koja se nalazi na Trgu Jakaba i Komora u neposrednoj blizini Sinagoge i Gimnazije, obijena je u noći između srede i četvrtka, a provalnici su uspeli čak i da se posluže kolačima.
Obijena poslastičarnica "Mignon"

Zaposleni kažu su jutros u sedam sati zatekli strašan prizor - razbijeno okno na vratima, obijena vrata, ispreturan lokal, iskrivljen nosač na kome nije bilo televizora, praznu kasu i polupraznu policu sa kolačima i tortama koje su bile razbacane i razmazane. Nestale su i gajbe sa sokovima.

Lopovi su, osim što su jeli kolače u poslastičarnici, bacali ih i gazili po njima, a očigledno da su hteli i da ponesu poslastice, ali su im tacne ispale i u lokalu i na ulici.

Obijena poslastičarnica "Mignon"

Ulica u kojoj se nalazi poslastičarnica je jedna od prometnijih u gradu, ali niko od građana nije prijavio vidljive tragove obijanja i ono što najviše čudi da nikome nije bilo sumnjivo što su kolači i torte razbacani po ulici.

Policija je napravila kratak uviđaj i zatečenim radnicima i vlasnicima je rečeno da vrata nisu obijena tako da bi mogli da uzmu otiske.

Obijena poslastičarnica "Mignon"

- Ceo šank je bio ispreturan, kasa obijena. Televizor je iščupan iz zida. Imali smo više od 25 tacni torti koje su oni razmazali i u prostoriji i ulici. Najverovatnije su hteli da ih odnesu pa su im ispale i onda su gazili po njima jer su se videli otisci obuće. I vrata i vitrina su bili umazani kolačima. Šteta se ipak ne računa samo u novcu, ova poslastičarnica radi više od 35 godina i nama je najgore bilo što jutros nismo mogli da uslužimo naše stalne mušterije. Svi, i osoblje i mušterije smo jako tužni da je ovo moglo da se dogodi u centru grada – kažu zaposleni i dodaju da “Mignon” nije krčma, da se u njemu nikada nije dogodio nijedan incident niti je za više od tri decenije bio na meti lopova.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 15061

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.