Komentara: 1
Pregleda: 12208

Nova oprema za pranje vozila na Europetrolovoj pumpi

03.05.2016. u 15:55h
Izvor: PR tekst
Nova oprema za pranje vozila na Europetrolovoj pumpi

Na Euro Petrol benziskoj stanici na Segedinskom putu je sredinom aprila počela sa radom nova, profesionalna mašinska perionica, renomiranog nemačkog proizvođača Karcher. Najviši nivo opreme lidera na tržištu auto perionica, kao i višegodišnje iskustvo kompanije Euro Petrol garancija  su profesionalnog, brzog i efikasnog pranja vozila.

Nova oprema za pranje vozila na Europetrolovoj pumpi

Mašinske perionice ove renomirane kompanije su u Srbiji prisutne samo na 2 lokacije i to na EP BS Segedinski put  u Subotici i EP BS u Zemunu.

Kako je Karcher najveći svetski proizvođač uređaja za održavanje higijene vozila, na šest EP benzinskih stanica instalirani su Karcher aparati i za ručno pranje i usisavanje, što obezbeđuje vrhunski nivo pranja.

Usluge pranja i usisavanja automobila dostupne su na Europetrol BS u Subotici (Otmara Majera 6,  Beogradski put 4 i Segedinski put 76) i u Kanjiži.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 12208
Povezane teme

euro petrol subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.