Komentara: 13
Pregleda: 7053

Nestala replika atletske staze iz Dudove šume

13.08.2012. u 23:54h
Izvor: Radio Subotica
Sinoć je završena Olimpijada, a jutros je na volšeban način nestala replika atletske staze u Dudovoj šumi koja je na simboličan način prikazivala dostignuće najbržeg čoveka na svetu Juseina Bolta.
Nestala replika atletske staze iz Dudove šume

Na početku staze, koja se pružala uz Halu sportova, bilo je ispisano da ovaj olimpijski šampion 100 metara preleti u 41 koraku, dok ostalim atletičarima treba bar 43 koraka.

Radio Subotica je danas učinila više koraka ne bi li saznala šta se dogodilo sa ovom crvenom podlogom, ali do odgovora nisu došli i pored toga što su kontaktirali Direkciju za izgradnju, javna preduzeća Čistoća i zelenilo i Stadion, kao i komunalnu policiju. Niko od upitanih nije znao ni da je staza nestala.

Ostaje nam nada da će staza sutra ponovo biti na svom mestu, možda sa novim vremenom Juseina Bolta na 100 metara, postignutim na Olimpijadi u Londonu.

Povezana Pištaljka!:
Dudova šuma - aktuelna situacija

ISPRAVKA VESTI: Izvor iz kojeg smo preuzeli ovu vest nije bio obavešten, kao ni mi, da je ova staza vlasništvo kompanije Telenor koja je uoči Olimpijskih igara u Londonu i njihovih promotivnih aktivnosti povodom ovog događaja privremeno montirala ovu stazu i po završetku Olimpijade istu demontirala.

Izvinjavamo se na širenju pogrešne informacije ali nažalost suviše je realno i svakodnevno aktuelno da su takve stvari meta kradljivaca tako da se ova priča uklopila u aktuelnu situaciju.

Nestala replika atletske staze iz Dudove šume

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7053
Povezane teme

dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.