Komentara: 27
Pregleda: 22708

Probušene gume na automobilima na Radijalcu

31.08.2016. u 16:52h > 01.09.2016. u 19:13h
Izvor: Subotica.com
U noći između utorka i srede u pojedinim ulicama u centru grada i naselju Radijalac, za sada nepoznati izvršilac ili više njih, isekli su gume na velikom broju parkiranih vozila.
Probušene gume na automobilima na Radijalcu

Koliko smo uspeli da saznamo, stradala su vozila pretežno na Radijalcu, u Tolstojevoj, Braće Majera, ali i užem centru grada, u ulici Dimitrija Tucovića, u blizini Sinagoge,...

Građanima, koji su ujutru zatekli šokantan prizor, pričinjena je materijalna šteta, ali više od toga brine ih činjenica da u svom gradu više nisu bezbedni ni oni, ni njihova imovina.

- Dokle će huligani i vandali slobodno šetati gradom, praviti štetu nedužnim ljudima i pritom prolaziti bez kazne - revoltirano nas pita jedna sugrađanka koja je jutros zatekla automobile sa probušenim gumama.

U Policijskoj upravi Subotica nam je potvrđeno da im je tokom jutra stiglo nekoliko prijava zbog izbušenih automobilskih guma.

- Odmah je obavešteno nadležno Osnovno javno tužilaštvo, koje je kvalifikovalo postojanje krivičnog dela i radi se na pronalaženju počinilaca - kažu u subotičkoj policiji.

Probušene gume na automobilima na Radijalcu

U gumarskoj radnji i servisu u ulici Arsenija Čarnojevića potvrdili su nam da su tokom današnjeg dana imali čak 6 klijenata koji su došli sa rasečenim gumama interesujući se da li mogu ta oštećenja da saniraju, ali kako kažu u radnji mnogima nisu mogli pomoći jer su takva oštećenja da ih nije bilo moguće popraviti.

Probušene gume na automobilima na Radijalcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 22708

Povezana vest

Povezane teme

vandalizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.