Komentara: 4
Pregleda: 3980

Nebezbedna raskrsnica Jovana Mikića i Kosovske

28.10.2014. u 17:31h
Izvor: RTV Yueco
Raskrsnica između ulica Jovana Mikića i Kosovske je samo jedan primer nebezbedne raskrsnice u gradu. Nedostatak pešačkih staza dodatno stvara problem Subotičanima koji svakodnevno prolaze tuda. U Direkciji za izgradnju grada objašnjavaju da za sada ne mogu da izgrade pešačku stazu, jer se za to nema uslova. Smatraju da samim tim što su promenili režim saobraćaja u ulici i proglasili je jednosmernom, je dovoljno povećala bezbednost.
Nebezbedna raskrsnica Jovana Mikića i Kosovske

Stanovnici dela ulica Jovana Mikić i Kosovske očekuju da se reši bezbednost saobraćaja u ulici. Raskrsnica kojom osim automobila saobraćaju autobusi i kamioni je izuzetno frekventna i često se stvori “zastoj”. Dodatni je problem što pešaci nemaju kuda prođu.

Direkcija je pre godinu dana odlučila da izmeni režim saobraćaja kako bi se obezbedila bezbednost pešaka, pa je proglasila put jednosmernim od Majšanskog mosta do Kosovske ulice. U ulici Jovana Mikića kod Čordaškog puta sa leve strane postoji pešačka staza koja je urađena, a sa druge strane ne postoji.

Svaka veća kiša ili topljenje snega čini ovu raskrsnicu neprohodnom.Iz godine u godinu se isti problem ponavlja jer je blato toliko duboko da se ne može proći peške, a i vozilom se čeka i do pola sata da se iz ulice Jovana Mikića pređe u Kosovsku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3980
Povezane teme

saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.