Komentara: 4
Pregleda: 3529

Najava humanitarnog turnira u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

14.04.2016. u 17:50h
Izvor: Subotica.com
ATB Sever organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu koji će biti održan 14. i 15. maja, u cilju prikupljanja sredstava za pomoć OISŠ "Žarko Zrenjanin".
Najava humanitarnog turnira u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

ATB Sever organizuje humanitarni turniru u malom fudbalu i ovim putem upućuje poziv svim zainteresovanima za učešće. Turnir će se održati na fudbalskom stadionu koji se nalazi u kompleksu ATB Sever, u periodu 14. i 15. maja 2016. godine. O rasporedu  utakmica  prijavljeni učesnici će biti detaljno obavešteni nakon isteka roka za prijavu za u turniru

Kotizacija za prijavu na turnir iznosi 5.000  dinara  po  ekipi i uplaćuje se direktno  na  račun  OISŠ "Žarko  Zrenjanin" iz Subotice, uz potpisivanje ugovora o donaciji. Rok za prijavu učešće na turniru je 8. maj 2016. godine.

Namena prikupljenih sredstava je sanacija i popravka objekta OISŠ  ''Žarko  Zrenjanin''  u  cilju  unapređenja  uslova  rada  i obrazovanja  (popravka sanitarnih čvorova, prilogođavanje toaleta osobama sa invaliditetom...).

ATB Sever će kao organizator ovog turnira za sve učesnike turnira obezbediti ručak. Učešće ekipa možete prijaviti na broj telefona 024/665-120 ili putem e-mail adrese: hr@rs.atb-motors.com.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 3529
Povezane teme

atb sever

humanitarni turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.