Komentara: 7
Pregleda: 6118

Na Horgošu zaplenjene tri mašine za čišćenje snega

02.02.2016. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Carinici su tokom jučerašnjeg dana na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja tri nove mašine za čišćenje snega, saopšteno je iz Uprave carina
Na Horgošu zaplenjene tri mašine za čišćenje snega

Prilikom detaljne kontrole teretnog kombija nemačkih registarskih oznaka, ispod prtljaga putnika, pronađene su tri nove mašine za čićenje snega robnih marki „Mc Culloch“ i „Gardol“.

Mašine su bile prekrivene ćebadima i zatrpane putnim torbama. Vozač kombija, 26-godišnji državljanin Srbije je sa još dvojicom saputnika putovao na relaciji Beč-Nova Crnja i na granični prelaz došao trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisao kao neko ko nema ništa da prijavi carinskoj kontroli. To je potvrdio i u razgovoru sa carinikom, tako da je protiv njega pokrenut prekršajni postupak zbog pokušaja krijumčarenja.

Osim zaplene robe čija vrednost prelazi trećinu vrednosti vozila i ono će biti zadržano do okončanja postupka pred nadležnim sudom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 6118
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.