Komentara: 8
Pregleda: 12091

Na Horgošu zaplenjena firmirana garderoba u vrednosti oko milion dinara

13.01.2017. u 15:24h
Izvor: Subotica.com
Carinici su jutros na graničnom prelazu Horgoš zaplenili veću količinu firmirane garderobe, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara - saopšteno je iz Uprave carina
Na Horgošu zaplenjena firmirana garderoba u vrednosti oko milion dinara

Prekršaj je otkriven rano jutros na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog pregleda kombija nemačkih registarskih oznaka. Njime je, sa saputnicom, na relaciji Bilefeld-Zvornik putovao 50-godišnji državljanin Srbije.

Na granični prelaz je došao trakom obeleženom zelenim semaforom, rezervisanom za putnike koji nemaju robu za carinjenje. Prilikom susreta sa carinicima rekao je da sem ličnog prtljaga u kombiju ima samo polovan sto sa stolicama. Međutim, carinik je ispod polovnog nameštaja i torbi sa ličnim stvarima pronašao i torbe sa novim muškim i ženskim jaknama robnih marki „Bogner“, „Basleg“, „Bugati“, „Sartoria“, „Jan Maxyen“, „Tommy Hilfiger“, „Otto Kern“, farmericama robnih marki „Diesel“, „Raw“, „Boss“, ženskim torbama „Bogner“ i „Coccinelle“ i muškim košuljama „Gant“.

Vrednost robe je procenjena na osnovu cena sa originalnih etiketa na garderobi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 12091
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.