Komentara: 10
Pregleda: 6302

Na Horgošu otkrivena veća količina sredstava za potenciju

08.12.2015. u 17:32h
Izvor: Subotica.com
Carinici su za vikend na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj da iz Srbije bude prokrijumčareno preko 600 kesica gela za potenciju „Kamagra“.
Na Horgošu otkrivena veća količina sredstava za potenciju

Službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina su za detaljan pregled izdvojili automobil „Audi A8“, luksemburških registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Luksemburga, inače rođeni Podgoričanin.

Iako je tvrdio da sa sobom ne nosi ništa sem ličnih stvari, detaljnom kontrolom automobila, među ličnim stvarima carinici su otkrili i dve kartonske kutije u kojima se nalazio oralni gel za potenciju „Kamagra“.

Na Horgošu otkrivena veća količina sredstava za potenciju

Iz Uprave carina podsećaju da je slobodan promet sredstava za potenciju zakonom zabranjen, pa će protiv ovog putnika biti pokrenuta i krivična prijava.

U jednoj od torbi pronađena je neraspakovana kartonska kutija sa 50 kutija ovog sredstva za potenciju, dok je u plastičnoj kutiji u kojoj je držao dokumenta pronađena još jedna, otvorena kartonska kutija sa 36 kutija. U svakoj od 86 kutija nalazilo se po 7 kesica pomenutog oralnog gela, odnosno ukupno 602 kesice.

Od početka 2015. godine bilo je nekoliko većih zaplena gela za potenciju „Kamagra“ od kojih se najveća dogodila 25. januara u zajedničkoj akciji sa policijom, kada je na autobuskoj stanici u Ćupriji otkriveno čak 1.400 kesica istog leka za potenciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6302
Povezane teme

granični prelaz horgoš

subotička carina

krijumčarenje robe

uprava carina

zaplena robe

carinici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.