Komentara: 0
Pregleda: 2685

Na Horgošu i dalje čekanje četiri sata

05.09.2011. u 15:44h
Izvor: RTV
Na Horgošu i dalje čekanje četiri sata

Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš čekaju do četiri sata na izlaz iz Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju od 30 do 60 minuta.

Uslovi za obavljanje saobraćaja su povoljni, a na području Srbije preovlađuje pretežno vedro i sunčano vreme. Uz svakodnevne izmene saobraćaja nastavljaju se radovi na auto-putu E-75 kroz Beograd, a vozačima se preporučuje da koriste obilazne puteve.

I dalje su zbog radova za saobraćaj zatvoreni izlaz i ulaz na auto-put E-75 kod Zrenjanina, a alternativa je Temerinska petlja.

Na mostu preko Dunava kod Beške, na auto-putu E-75, deonica Beograd - Novi Sad, danas nema obustava saobraćaja.

Zbog radova na nadvožnjaku preko auto-puta E-70, kojim će auto-put E-75 (deonica Novi Sad-Beograd) biti povezan sa obilaznicom oko Beograda, preko Ostružnice, kolovoz je sužen, a saobraćaj se usmerava na obilaznice.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka na auto-putu E-75, u smeru od Beograda ka Nišu, od vrha Mokroluškog brda prema Bubanj potoku, te se saobraćaj odvija dvosmerno.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2685
Povezane teme

granični prelaz horgoš

stanje na granicama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.