Komentara: 0
Pregleda: 2716

MOK "Spartak" ove sezone pravi tim za velika dela

26.08.2016. u 13:30h
Izvor: TV Subotica
MOK "Spartak" ove sezone pravi tim za velika dela

Odbojkaši Spartaka započeli su pripreme za novu sezonu. U znatno izmenjenom igračkom kadru u odnosu na prethodnu godinu, izabranici Igora Žakića krenuli su u kondicione pripreme, nakon čega ih očekuje rad na taktici i rad sa loptom.

Prethodna sezona ostala je u tzv. jednom setu, koliko su bili udaljeni od plasmana u Superligu Srbije, a za ovu zbog podmlađenog sastava, apetiti ne rastu, već je u fokusu razvoj igrača i obezbeđivanje opstanka u ligi.

- "U jednoj godini se svašta desi i mnogo stvari se okrene. Meni je žao zbog toga što se desilo na kraju prethodne sezone, jer smo bili na korak od Superlige, tačnije jedan set nas je delio od toga, da bi na kraju došli do situacije da se ove godine mučimo i primorani smo da se čupamo iz neke priče da li ćemo opstati ili ne. Ja u to ne sumnjam jer mi smo kvalitetni, prvenstveno jer imamo dobar sistem rada svih ovih godina i koji će biti pred nama tokom ove sezone, te se ja zbog toga ne bojim krajnjeg ishoda. Jedina mi je žal za činjenicom što smo gradili mladu ekipu tri godine ali na kraju nismo uspeli da uđemo u viši rang." - rekao je Igor Žakić, trener MOK "Spartak"

Sezona počinje 15. oktobra, a ime prvog protivnika odbojkaši Spartaka saznaće u drugoj polovini septembra, za kada je predviđen žreb.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2716
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

igor žakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.