Komentara: 11
Pregleda: 5906

Miloš Davidović najbolji besednik

04.03.2013. u 13:51h
Izvor: RTV City
Na sceni Jadran sinoć je održano 8.kvalifikaciono takmičenje u besedništvu, Besede u Zoranovu čast, koju organizuju Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić u znak sećanja na tragično stradalog premijera.
Miloš Davidović najbolji besednik

Ovogodišnja tema bila je „Srbija će biti bolja nego što jeste ako svi mi budemo bolji nego što jesmo“.

U Subotici se mislima i rečima nadigravalo 13 mladih ljudi iz cele Srbije. Žiri nije imao nimalo lak zadatak da među njima izabere onoga čija je beseda najubedljivija.Ipak,

Nataša Vučković, potpredsednica Demokratske stranke, Tamara Tripić, članica Predsedništva Demokratske stranke, Modest Dulić, gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić, zamenik predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke i glumac Voja Brajović, odlučili su da prvo mesto pripadne Beograđaninu Milošu Davidoviću, koji se predstavio besedom "Medijska hipermnezija".

Drugo mesto pripalo je Stefanu Janjiću za besedu "Ostavite mesta za fusnote" dok je treća Nađa Parandilović koja je pohvaljena za originalnost za besedu "Volimo i sebe".

Miloš Davidović najbolji besednik

Kvalifikaciona takmičenja održana su i u Novom Sadu, Kikindi, Užicu, Svilajncu, Leskovcu, Nišu i Rumi. Pobednici kvalifikacionih takmičenja nadmetaće se svojim besedničkim veštinama u finalu "Beseda u Zoranovu čast" koje će se održati 11. marta u Beogradu.

Izvor: RTV City
Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast" Takmičenje: "Besede u Zoranovu čast"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 5906
Povezane teme

besede u Zoranovu čast

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.