Komentara: 9
Pregleda: 8708

Maglai na čelu Mađarskog pokreta

01.07.2016. u 14:10h
Izvor: Mađarski pokret
Saopštenje Mađarskog pokreta prenosimo u nastavku.
Maglai na čelu Mađarskog pokreta

Ovih dana su u svim podružnicama (ima ih 21) subotičke organizacije Mađarskog Pokreta održane redovne izborne skupštine, na kojima su analizirini rezultati na aprilskim izborima, a došlo je i do reizbora rukovodstava podružnica. U interesu svog efikasnijeg rada u budućnosti koordinatorsko telo je na svojoj sednici održanoj 21-og juna u liku Žolta Šimona iz Bajmoka izabralo svog predsednika kao i njegovog zamenika Bobana Evetovića iz Subotice.

Tajnim glasanjem je izabrano sedmočlano predsedništvo, čiji su članovi postali: Jene Maglai, Endre Čuso, Žužana Bakši Salma, Pal Javor, Jožef Forgo, Ferenc Ševenj i Atila Hegediš.

Predsedništvo je na svojoj sednici od 27-juna za predsednika subotičke organizacije Madjarskog Pokreta izabralo Jene Maglaija, dok su potpredsednici Endre Čuso i Žužana Bakši Salma.

Subtička organizacija Mađarskog Pokreta će i nadalje aktivno pratiti lokalna društvena i politička zbivanja, i zauzimati svoje stavove o pitanjima bitnim za našu zajednicu.

Doneta je i odluka da se u bliskoj budućnosti formiraju stručne komisije, koje će se prvenstveno baviti problemima gradjana u Subotici, a u Skupštini Grada Subotice Pokret će pomagati u radu jedanaestočlanu odborničku grupu liste „Za građansku Suboticu“.

// kraj saopštenja                                                       

Izvor: Mađarski pokret
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 8708
Povezane teme

mađarski pokret

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.