Komentara: 22
Pregleda: 5383

Levica Srbije: Partijsko zapošljavanje treba da bude krivično delo

03.03.2016. u 12:47h
Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Saopštenje Gradskog odbora Pokret "Levica Srbije" Subotica vezano za januarske račune za grejanje preko JKP "Subotička toplana" prenosimo u celosti.
Levica Srbije: Partijsko zapošljavanje treba da bude krivično delo

Bahatost, nestručnost i partijsko zapošljavanje, koji se već duže vreme dešavaju u JKP Toplani, a čije posledice najviše osete naši sugrađani, kulminiralo je sa januarskim računima za grejanje. Aktuelna gradska vlast nastavlja da I dalje sve dublje gura ruke u ionako prazne džepove svih nas.

Iako je cena gasa niža za oko 25% u odnosu na prošlu godinu,a zima toplija nego prethodna, na adrese naših sugrađana stigli su astronomski računi, koji svojim iznosima ne samo da šokiraju, već stavljaju mnoge od njih u bezizlaznu situaciju.

Prema podacima zaštitnika građana, broj zvaničnih reklamacija je dostigao broj 520, za samo nedelju dana, a u kontaktu sa građanima zaključujemo da je broj nezadovoljnih u najmanju ruku tri puta veći. Činjenica da je Toplana odbijala sve reklamacije u prethodnom periodu, mnoge je obeshrabrila u pokušaju da ostvare svoja prava. Pozivamo sve nezadovoljne korisnike usluga JKP Toplane da ulože rekamaciju na račune, a od gradske vlasti zahtevamo da se uradi revizija svih računa (ne samo za januar, već za celu grejnu sezonu), da se oštećeni građani adekvatno obeštete, a odgovorna lica za ovu pljačku, jer stvari treba nazvati pravim imenom, najstrože kazne.

Upravo zbog ovakvih stvari, Pokret Levica Srbije se zalaže da se partijsko zapošljavanje tretira kao krivično delo.

// kraj saopštenja

Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 22
Pregleda: 5383
Povezane teme

toplana subotica

gradska toplana

računi za grejanje

partijsko zapošljavanje

levica srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.