Komentara: 0
Pregleda: 3353

KDT "Spartak" najbolji na XII Ireg Kupu

27.06.2016. u 10:37h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Kluba dizača tegova "Spartak" učestvovali su u subotu na XII Ireg Kupu u mađarskom gradu Iregsemče. Subotički tim predstavljala su četiri takmičara, a u dve uzrasne kategorije osvojene su najsjajnije medalje. Spartak je zauzeo ekipno 1. mesto.
KDT "Spartak" najbolji na XII Ireg Kupu

Pored ekipa iz Mađarske i Srbije na turniru su učestvovale ekipe iz Češke, Slovačke, Slovenije i Poljske. Po propozicijama takmičenja u ekipnoj konkurenciji klubovi su mogli su nastupati sa četiri takmičara iz svih uzrasnih kategorija.

U kategoriji mlađih juniora (U17) subotički klub je predstavljao Šamuel Tot, kod juniora (U20) Rolan Beler, mlađi senior (U23) Aron Kanižai i seniore Ervin Rožnjik.

Na osnovu ostvarenih rezultata u pojedinačnim takmičenjima KDT "Spartak" je zauzeo ekipno 1. mesto na XII Ireg Kupu. Dve zlatne medalje osvojili su Aron Kanižai (trzaj - 110kg, izbačaj - 145kg) i Ervin Rožnjik (trzaj -125kg, izbačaj - 150kg), Šamuel Tot je bio bronzan (trzaj - 72kg, izbačaj -  92kg), dok je Rolandu Beleru medalja izmakla za dlaku (trzaj - 75kg, izbačaj - 103kg / 4. mesto).

Naredni nastup takmičara Spartaka će biti već u subotu u Sloveniji na 16. Međunarodnom turniru u Domžalama, dok Tamaš Kajdoči istog dana u Gruziji nastupa na Svetskom prvenstvu za juniore.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3353
Povezane teme

kdt spartak

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.