Komentara: 5
Pregleda: 44728

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi tokom novogodišnje noći

01.01.2017. u 15:21h > 16:43
Izvor: Subotica.com
Uoči dočeka 2017. godine, lekarske ekipe Službe za hitnu medicinsku pomoć su imale 50 intervencija u gradu i naseljima Bajmok i Čantavir. Nažalost jedna osoba je poginula u saobraćaju.
Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi tokom novogodišnje noći

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila noćas u 23,35, na Palićkom putu, nedaleko od Šopija muškarac Z.K. je izgubio život. Kako saznajemo zbog uviđaja traka od Subotice prema Paliću na tom delu puta bila je zatvorena oko 60 minuta.

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja Subotica, ekipe SHMP su intervenisale tri puta na javnim mestima kod pacijenata koji su bili pod dejstvom alkohola. Urgentna ekipa je intervenisala kod pacijenta sa iznenadnim srčanim zastojem i pacijent je nakon povoljnog ishoda reanimacije transportovan na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Subotica.

Medicinski tehničari su imali 15 intervencija. U Službi hitne pomoći za 24 časa bilo je 65 ambulantnih pregleda. Pacijenti su dolazili zbog tegoba u vidu povišene telesne temperature, povišenog krvog pritiska i lakših povreda.

Devojčica "načela" 2017. godinu

Prva beba u Subotici rođena je jutros u 8,51 časova, u pitanju je devojčica teška 3.210gr, dugačka 51cm (majka J. G.). Tokom prepodneva rođena je još jedna devojčica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 44728
Povezane teme

poginuo u saobraćajnoj nesreći

hitna pomoć

hitna medicinska pomoć

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.