Komentara: 8
Pregleda: 13174

Jasmina Nađ srebrna na Svetskom kupu u kik boksu

23.05.2016. u 14:36h
Izvor: Subotičke novine
Jasmina Nađ srebrna na Svetskom kupu u kik boksu

U Budimpešti je u periodu od 12. do 15. maja održan 22. Svetski kup u kik-boksu, a u konkurenciji devojaka uspešan nastup je zabeležila Jasmina Nađ iz Ultimat fajter kluba "Spartak". Jasmina je osvojila 2. mesto, a iako je srebrna medalja značajno odličje, takmičarka iz Subotice ističe da pravda nije zadovoljena.

- Imala sam više dobrih borbi sa iskusnim protivnicama iz Finske, Ukrajine i Italije. Sve je bilo dobro do finala, gde sam takođe bez problema parirala protivnici. No, u finalnoj borbi je došlo do „nesporazu- ma”. Naime, tokom borbe se pokvario računar na kojem je vršeno bodovanje, ti podaci su bili izgubljeni, očigledno da je tu bilo i nekih nesportskih događanja. Ipak, i ovo mi ostaje kao dobar nauk, i meni i mom treneru Saši Gredeljeviću. Da sam na vreme nokautirala protivnicu, ne bi joj pomoglo nikakvo bodovanje. Ostaje da još bolje radim, da popravim kondiciju jer očigledno samo se nokautima eliminišu svi pokušaji bodovne nepravde - ističe ona i dodaje: - Bez obzira na finalni meč, zadovoljna sam nastupom u Mađarskoj, a sada, uz pomoć trenera, radim dalje.

Kako saznajemo, stigao je poziv na nastup na takmičenje u Kini.

- Poziv dobija ograničen broj učesnika, stigao je i meni. Nadam se da ću uspeti otići u Kinu. Nije problem naporno trenirati, napraviti još jedan pomak u formi, nego je najveći problem obezbediti finansijsku podršku. Nadam se da ona ovoga puta neće izostati - dodaje Jasmina.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 13174
Povezane teme

ultimate fight spartak

ultimate fight klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.