Komentara: 0
Pregleda: 8067

Isključenja struje za 8. septembar (četvrtak)

07.09.2016. u 09:15h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 8. septembar (četvrtak)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će zbog radova na elektroenergetskim objektima 8. septembra doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 09:00 – 12:00 "Vladimira Majakovskog i Jovana Mikića" - (između Šantićeve i Kireške), početak Kireške i Šantićeva br.9.
  • 09:15 – 11:15 Deo Tesline (između Ante Parčetića i Save Kovačevića), deo ulica Kizur Ištvana i Ante parčetića (između Nikole Tesle i Aranđelovačke), deo Mihajla Pupina (između Nikole Tesle i Karla Bitermana), deo Šantićeve (između Ante Parčetića i Kizur Ištvana), Radenska, Aranđelovačka, Bukovačka, Husinska, Marije Vojnić Tošinice (30 i 32), i Save Kovačevića (37 i 39).
  • 10:30 – 12:00 Adačka, Tolminska do pruge, Lovćenska, Mosorska, Gradišćanska, Mitra Bakića, Takovska, Prijedorska, Ilinderska, Moravička, Juraja Arnolda, Plate Dobrojevića od Beogradsko puta do pruge, Aksentija Marodića od Beogradsko puta do pruge, Generala Kutuzova, Vojislava Ilića, Verušićka i Beogradski put neparna strana između Verušićke i Iđoške.
  • 13:00 – 14:10 Nikole Kujundžića br.2 i 4.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8067
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

isključenja struje u Subotici

elektrodistribucija

elektrodistribucija subotica

radovi na elektroenergetskom sistemu

isključenje struje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.