Komentara: 1
Pregleda: 13512

Gužve na graničnim prelazima

30.07.2016. u 14:03h
Izvor: RTS
Talas pojačanog saobraćaja u danima vikenda koji nam predstoji može izazvati ponovo duge kolone i zadržavanja, kako na pojedinim graničnim prelazima, tako i na glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Gužve na graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, trenutno se beleže zadržavanja na ulazu u zemlju iz pravca Hrvatske na graničnom prelazu Batrovci, gde vozila čekaju oko 90 minuta, dok se na prelazu Šid zadržavaju oko sat vremena.

Kako je javio reporter RTS-a sa Horgoša tamo se čeka oko 90 minuta, a gužve počinju još na ulasku u Mađarsku iz Austrije i auto-putevi u Mađarskoj su već prilično opterećeni.

Mađarska policija sa prelaza Reske (Horgoš), od devet sati preusmerava vozila prema prelazu Tompa (Kelebija). Na izlazu iz Mađarske kod Reske vozila u kolonama čekaju oko dva sata do srpske granice, a potom još dva časa da bi ušli u Srbiju.

Mađarska policija saopštila je da je tokom jučerašnjeg dana granični prelaz Reske-Horgoš prešlo oko 50.000 putnika.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promeljivo, posebno u trenutnoj turističkoj sezoni.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 13512
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.