Komentara: 7
Pregleda: 19040

Grand Motors predstavio novi Ford Mustang

20.10.2016. u 17:58h
Izvor: Subotica.com
Grand Motors je predstavio novi Ford Mustang, jedan od najviše iščekivanih automobila ove kompanije.
Grand Motors predstavio novi Ford Mustang

Zaposleni u kompaniji Grand Motors u Subotici nisu krili oduševljene što su tokom današnjeg dana u centru grada ovaj model mogli da prikažu i predstave i Subotičanima.

Bilo da je u formi kupea ili kabrioleta, novi Mustang je prefinjen i prepoznatljiv proizvod, sa mnogo pažnje prema detaljima. Od „nosa“ do jedinstveno oblikovanih zadnjih svetala – sve je inteligentno dizajnirano zarad većeg uživanja u vožnji.

Fordovom 5.0-litarskom V8 motoru sa 426 KS i 529 Nm okretnog momenta pridružio se novi 2.3-litarski EcoBoost. Ovaj motor takođe stavlja Mustanga u vrhunski rang jer pomoću turbo punjenja smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 u skladu sa očekivanjima evropskih kupaca.

Grand Motors predstavio novi Ford Mustang

Od uvođenja u Fordovu ponudu, 1964. godine, Mustang je napravljen u više od devet miliona primeraka. O njegovoj svetskoj popularnosti tek jedna ilustracija: na mreži Facebook predstavlja najcenjeniji automobil u istoriji. Taj model je ostvario hiljade „rola“ u filmovima i televizijskim emisijama, a postao je i neizostavni deo svetske muzičke scene i video igara. Sada se pridružuje gami od 25 novih vozila koje će Ford u narednih pet godina sukcesivno uvoditi na evropska tržišta.

Za sve dodatne informacije o Fordovim vozilima, posetite salon na adresi Beogradski put 66 ili elefon 024/642-100.

Izvor: Subotica.com
Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang Promocija vozila Ford Mustang
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 19040
Povezane teme

ford subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.