Komentara: 21
Pregleda: 9468

Fudbalski klub "Spartak" na ždrepčev pogon

11.07.2016. u 12:34h > 13:42
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom Vinarija Čoka te će u predstojećoj sezoni u nastavku dosadašnjeg naziva kluba stajati naziv "Ždrepčeva krv". Stadion "Karađorđe" u Novom Sadu biće mesto na kojem će Spartak do daljnjeg dočekivati protivnike.
Fudbalski klub "Spartak" na ždrepčev pogon

FK "Spartak" i kompanija Vinarija Čoka potpisali su danas dvogodišnji Ugovor kojim je kompanija iz Čoke postala generalni sponzor i čiji će jedan od brendova subotički superligaš nositi u nastavku svog zvaničnog naziva.

Kako je saopšteno novi puni naziv će biti Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" Subotica i sa ovim nazivom plavo-beli sa severa Bačke takmičiće se u sezoni 2016/17, kao i 2017/18, a kako je rečeno u planu je da saradnja bude dugoročna.

Sponzorski Ugovor su potpisali potpredsednik FK "Spartak Ždrepčeva krv" Goran Drača i direktor Vinarije Čoka Zoran Tripković.

- "Sponzorskom pulu našeg kluba priključila se i Vinarija Čoka. Ova kompanija nije od danas sa nama, štaviše podržava nas u našim ciljevima već duži niz godina i na tome smo joj vrlo zahvalni. Ove godine unapređujemo saradnju i Vinarija Čoka postaje generalni sponzor, a Spartak u svoj nastavak naziva dodaje jedan od njihovih brendova - Ždrepčevu krv" - rekao je Drača

Fudbalski klub "Spartak" na ždrepčev pogon

Goran Drača / Zoran Tripković

Generalni direktor Vinarije Čoka zadovoljan je nadogradnjom saradnje i smatra da će obe strane biti zadovoljne.

- "Promenom zakonske regulative napokon su se stekli uslovi da naše zajedničke želje pretvorimo u jedan ozbiljan posao. Vinarija Čoka je bila uz Spartak svih ovih godina, ali odlučili smo da to dignemo an jedan novi nivo. Naša kompanija odvaja ozbiljan novac za marketing i smatramo da će ova saradnja za nas biti dobar poslovni potez" - izjavio je direktor Vinarije Čoka.

Fudbalski klub "Spartak" na ždrepčev pogon

Fudbalski klub "Spartak" na ždrepčev pogon

Logotip "Ždrepčeva krv" dodaće se na prednji deo gornjeg dela dresa ispod logotipa Kluba i naziva sportskog brenda opreme.

"Domaći teren" do daljnjeg u Novom Sadu

Na pitanje novinara gde će konačno Spartak igrati utakmice kada je domaćin potvrđene su ranije najave da će to biti Novi Sad, odnosno stadion "Karađorđe", ali da postoji mogućnost da će u drugoj polovini prvog dela sezone "Spartak Ždrepčeva krv" vratiti na Gradski stadion u Subotici.

- "Na današnji dan takvo je stanje da ćemo dočekivati protivnike u Novom Sadu. Postoji šansa da dok su velike vrućine budemo u noćnom terminu u Novom Sadu, a da se posle vratimo u Suboticu i igramo dnevne termine." - dodao je Drača.

Fudbalsko prvenstvo u Superligi počinje 23. jula, a "Spartak Ždrepčeva krv" će gostovati u Beogradu ekipi Voždovca. Prvo, uslovno rečeno, veće domaćinstvo biće 20. avgusta kada Spartak treba da dočeka Partizan, odnosno 22. oktobra kada (negde) dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka Potpisivanje sponzorskog ugovora FK "Spartak" i Vinarije Čoka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 9468

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.