Komentara: 2
Pregleda: 3878

Fudbalerke Spartaka sa 11 pogodaka u mreži ispratile Napredak

17.10.2016. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Posle tri uzastopna gostovanja na red je došao meč koji će "golubice" igrati pred svojom publikom. U duelu 8. kola u Subotici juče se Spartak dočekao i savladao Napredak iz Kruševca sa 11:0 i zabeležio još jednu ubedljivu pobedu, šestu u nizu.
Fudbalerke Spartaka sa 11 pogodaka u mreži ispratile Napredak

Posle ovako ubedljive pobede teško je komentarisati igru, pogotovo protivničkog tima koji je za poluvreme primio 7 pogodaka, ali činjenica je sa je Spartak odigrao maksimalno, iako bi se mora priznati da sa druge strane bio nedorastao protivnik.

U domaćoj ekipi istakle su se Poljak, Marenić i Lopes, a epitet najzapaženija je bila zaslužila je Filipovićeva koja je postigla tri pogotka, a dva su bila u prva dva minuta meča.

Spartak - Napredak 11:0 (7:0)
Filipović 1', 2' i 51', Slović 13', Marenić 22', 45' i 64', Kvinsi 31', Poljak 35' i 54', Jakovska 75'

Spartak: Kostić (Cetinja), Gokhman (Baka), Vajda (Mostarac), Slović, Kvinsi, Poljak, Mekuko, Filipović (Jakovska), Krstanoska, Marenić, Lopes (Frajtović)

Napredak: Petrović, Marković, Karadžić, Radovanović (Mrđa), Bradić, I. Petrović, Petronijević, Lisinac, Sretenović, Vučićević, Josić

Novom pobedom, šestom u nizu "golubice" nastavljaju dominaciju u Superligi. Ekipa Borisa Arsića u narednom kolu gostuje Obiliću u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3878
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.