Komentara: 2
Pregleda: 2348

Fudbaleri Spartaka danas dočekuju Metalac, uz besplatan ulaz

23.04.2016. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Nakon eliminacije iz Kupa, fudbaleri Spartaka se okreću prvenstvu i borbi u plejautu. Nije bilo puno vremena za odmor, Subotičani već u danas od 17 časova dočekuju ekipu Metalca. U dogovoru sa JKP "Stadion" ulaz na ovu utakmicu će biti besplatan.
Fudbaleri Spartaka danas dočekuju Metalac, uz besplatan ulaz

Povodom predstojeće utakmice održana je konferencija za štampu na kojoj je šef struke Andrej Černišov najavio meč i saopštio na koga može da raćuna u ovom duelu.

– "Polufinale Kupa je iza nas. Hvala navijačima koji su nas podržali u tom duelu. Pred nama je još šest utakmica u kojima moramo da ispunimo osnovni zadatak. Dočekujemo Metalac, ekipu sa kojom smo  na njihovom terenu odigrali našu najbolju utakmicu. Imali smo mnogo šansi, ali smo taj meč izgubili. Očekujem da će u subotu realizacija biti na višem nivou. Spremni smo da se upustimo u novu borbu. Imali smo utakmicu u sredu, ali ćemo se oporaviti i spremno ući u meč." – rekao  je Černišov novinarima.

Spartak ima određenih kadrovskih problema, izostaće Kovačević i Mudrinski koji imaju problema sa kartonima, međutim u tim se vraćaju Ivanović, Antonić i Tumbasović.

Igrači plavo-bele ekipe pozvali su sve ljubitelje sporta da dođu danas (17h) na Gradski stadion i pruže podršku u osvajanju novih bodova, izezno značajnih za opstanak u društvu najboljih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 19 časova
Komentara: 2
Pregleda: 2348

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.